BemutatkozásTermékekVásárlási információkKapcsolat

Vásárlási információk

Árak és termékinformációk

Bár weboldalunkat folyamatosan aktualizáljuk, előfordulhat, hogy a rajta látható és a rendelkezésre álló termékskála nem fedi egymást.

A termékek adatainak, műszaki paramétereinek megadásakor a legnagyobb gondossággal járunk el, az esetleges pontatlanságokért azonban felelősséget nem vállalunk.

A pillanatnyi készletről és az árucikkek további jellemzőiről telefonon vagy e-mailben tudunk felvilágosítást adni.

A termékek mellett megjelenő összeg mindig a bruttó (ÁFA-t tartalmazó) vételár.

 

Megrendelés és visszaigazolás

Megrendelését e-mailben vagy telefonon adhatja le.

E-mail cím: info@joetaylor.hu
Telefonszám: + 36 70 242-4052

Kérjük, hogy levelében a kapcsolatfelvételhez és a számlázáshoz szükséges minden adatot adjon meg.

Megrendelése beérkezése után e-mailben vagy telefonon értesítjük, és egyeztetünk az áru átvételének módjáról, a szállítás várható időpontjáról, költségeiről.

 

Fizetés és az áru átvétele

A fizetés és átvétel módja alapján az alábbi 3 lehetőség közül lehet választani:

A) Átvétel szombathelyi üzletünkben, készpénzes fizetéssel

A megrendelt terméket - telefonon vagy levélben egyeztetett időpontban - átveheti személyesen üzletünkben, ahol készpénzes fizetésre van lehetőség. Üzletünk Szombathelyen, a Nádasdy Ferenc u. 11. szám alatt található.

B) Postai szállítás, utánvétes fizetéssel

Természetesen Magyarország bármely pontjára eljuttatjuk a megrendelt terméket postai úton, a szállítás költsége azonban Önt terheli, melynek összegéről a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk. Utánvétes fizetés esetén a megrendelés ellenértékét a csomagot átadó postai dolgozónak kell kifizetnie.

 

Postai kézbesítés esetén a termék előre láthatóan 2-3 munkanapon belül érkezik meg. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a postás előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha esetlegesen sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet. Sérülésre vonatkozó reklamációt kizárólag jegyzőkönyvvel tudunk elfogadni.

Köszönjük a figyelmét, és kellemes böngészést kívánunk!

SAECO kávéautomaták, használt, felújított kávégépek garanciával. Kávégépek szervizelése. Kávégép kölcsönzés. Szemes és őrölt kávé forgalmazás.